College Raalte wil door met startersleningen

Het college van de gemeente Raalte stelt de raad voor om na het wegvallen van de rijksbijdrage de regeling voor een starterslening in de gemeente Raalte te continueren. De financiering daarvoor wordt deels door de gemeente zelf en de provincie Overijssel betaalt. Dat gaat gebeuren op 50/50 basis. Het besluit van het college is geldig tot 31 december van 2015. De starterslening regeling kan ook eerder stoppen, maar pas wanneer de provincie niet meer meehelpt met de financiering. Het budget voor de regeling is 250.000 euro en wordt opgevangen door de rekening courant vanhet budget  Volkshuisvesting in de gemeente Raalte.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...