Ook noodbevel in de gemeente Raalte

Op advies van de politie vaardigde burgemeester Martijn Dadema van de gemeente Raalte zaterdag een noodbevel uit in verband met de voetbalwedstrijd PEC Zwolle – Go Ahead Eagles. Zaterdagavond is bleek  dat supporters uit waren  op een confrontatie in de gemeente Raalte. Met dit noodbevel kan de politie risicosupporters van beide voetbalverenigingen weren uit de gemeente Raalte. De maatregel blijft tot zondagavond van kracht.  Het noodbevel dient om te voorkomen dat de openbare orde in Raalte wordt verstoord. Het noodbevel gaat per direct in en blijft van kracht tot zondag 15 februari 23.00 uur.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Gratis Wintergames in Raalte voor jeugd van 6 t/m 17 jaar

Sportbedrijf Raalte organiseert samen met Sallandse Mixed Hockey Club (SMHC) de eerste ...