Eerste paal Ambtshof Diepenveen geslagen

Afgelopen vrijdagmiddag is op symbolische wijze de eerste paal geslagen voor de Ambtshof aan de Schapenzandweg in Diepenveen, gelegen op het terrein waar voorheen de familie Berends haar bedrijf in bloemen en planten runde. In aanwezigheid van de heer (ir) Frans Holleman, directeur BPD Ontwikkeling BV regio Noord-Oost werd de handeling vericht door wethouder Frits Rorink en de eerste vergunninghouders, de familie van Beek en Rob Middeldorp.Foto: De toekomstige bewoners van de Ambtshof genieten van het mooie weer en de champagne. (foto: Harry Mulder)

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...