Toch een ladiesride in Raalte dit jaar

De vrouwelijke fietsliefhebbers hoeven niet langer te treuren over het uitblijven van de Leontien Ladiesride in Raalte. Stichting Duurzaam Onderweg (SDO) organiseert namelijk op donderdagavond 4 juni speciaal voor hèn een Ladiesride van 35 km door het mooie Sallandse land. De start-, finish- èn afterpartylocatie is de Leeren Lampe in Raalte. Al enkele jaren organiseert Stichting Duurzaam Onderweg fietstochten met een maatschappelijk karakter. In 2015 wordt het fietsseizoen afgetrapt op 2e paasdag met de Sallandse Panoramatocht welke start in Lemelerveld. Ook staat de succesvolle Hallowiejetocht weer op de fietskalender (zaterdagavond 25 oktober 2015). De Avondetappe Salland (donderdagavond 4 juni 2015) met zeven beklimmingen èn 70 km voor de geoefende fietser, ontbreekt ook niet en met het oog op nog meer fietsplezier voor iedereen wordt deze dit jaar uitgebreid met de recreatieve Ladiesride.

Alle deelnemers zijn vooraf van harte welkom voor een goede bodem, een pasta-maaltijd. De opbrengst van deze avond is bestemd voor een regionaal doel, waarover snel meer informatie volgt. Meer informatie over SDO en haar fietstochten: www.stichtingduurzaamonderweg.nl

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...