Gratis grof tuinafval inleveren in Raalte

Zaterdag 14 februari a.s. kunnen de inwoners van de gemeente Raalte grof tuinafval gratis inleveren. Dit kan op het milieubrengstation van ROVA in Raalte. Met deze actie willen de gemeente en ROVA bereiken dat er zoveel mogelijk grof tuinafval wordt gescheiden. Gescheiden grof tuinafval kan voor een deel worden gecomposteerd en voor een deel ingezet worden voor de opwekking van duurzame energie. Daarnaast wordt op deze manier voorkomen dat grof tuinafval bij het restafval eindigt.

Inleverlocatie: Milieubrengstation ROVA, Zompstraat 21, Raalte, Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur. Er is geen limiet voor de hoeveelheid grof tuinafval dat ingeleverd kan worden. De service is alleen voor particulieren en men moet zich ook kunnen legitimeren als inwoner van de gemeente Raalte.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

100.000 mensen waarschuwden anderen via CoronaMelder

100.000 mensen waarschuwden anderen via CoronaMelder 100.000 mensen die positief zijn getest ...