Man uit Olst aangehouden voor fietsendiefstal

De politie heeft dankzij een getuige op zondag 8 februari in het centrum een 31-jarige man uit Olst aangehouden. Hij wordt verdacht van fietsendiefstal en is ingesloten. De getuige meldde dat een man op het station aan de kant van de Diepenveenseweg een Gazellefiets had gestolen. Hij liep ermee weg en de getuige gaf een goed signalement van de verdachte en van de fiets door. Agenten gingen op zoek naar de man met de fiets en troffen in eerste instantie de fiets in een brandgang in de Langerij aan. Even later troffen zij op de Tweede Kruisstraat de bewuste man aan.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...