GAE uit Deventer kan met verbouwing van start

Foto: FotoGeerars Go Ahead Eagles uit Deventer kan doorgaan met de nieuwbouw van het stadion. De gemeente heeft namelijk geen bezwaren ontvangen tegen de uitbreiding van stadion de Adelaarshorst. Dat staat onder andere te lezen in het dagblad de Stentor van afgelopen vrijdag. Nu kan de bouw deze zomer dus gaan beginnen. Het belangrijkste daarvan is plaats voor meer bezoekers dus een uitbreiding van de tribunes. Er komt een nieuwe hoofdtribune en komt er ook een nieuwe tribune aan de Vetkampstraat. De club kan zo de commerciële mogelijkheden van de club uitbreiden.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...