Kamerverhuur-kantoor in Deventer geopend

Studenten die in Deventer een kamer huren bij DUWO, kunnen vragen over huisvesting voortaan stellen in Saxion. Afgelopen woensdag 4 februari opende wethouder Jan Jaap Kolkman officieel het kantoor van DUWO in het gebouw van de Saxion Hogescholen. Dat deed hij samen met 2 studenten. DUWO is de grootste studentenhuisvester van Nederland en verhuurt sinds kort ook kamers aan Deventer studenten.

De gemeente heeft DUWO gekozen als partij die ervoor zorgt dat er voldoende goede woningen voor studenten zijn. Er is in Deventer vraag naar studentenhuisvesting. Het streven is om in een periode van 5 tot 7 jaar in Deventer 900 nieuwe wooneenheden te realiseren onder de voorwaarde dat het tekort aan studentenhuisvesting dit rechtvaardigt. DUWO zorgt ook voor het beheer en onderhoud.  Havenkwartier DUWO bouwt deze gefaseerd, in overleg met Saxion en de gemeente. Het Havenkwartier is het 1e gebied waar DUWO nieuwe studentenwoningen gaat bouwen.
Meer weten over DUWO? Kijk op www.duwo.nl.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...