Geweldplegers uit Deventer aangehouden

Maandag 2 februari zijn twee vrouwen (25, 29) en een man (31) uit Deventer aangehouden voor openlijke geweldpleging. Op vrijdagavond 31 oktober vorig jaar drongen zij een woning aan de Radstakeweg binnen en mishandelden daar twee 18-jarige bewoners. De drie kwamen verhaal halen nadat een van de mishandelde 18-jaige bewoners kinderen uit de buurt had aangesproken over het besmeuren van haar ruiten met eieren. De slachtoffers werden o.a. geslagen en tegen hun hoofd getrapt. Het aangehouden drietal is ingesloten. Het onderzoek naar deze zaak vergde enige tijd maar er zijn nu wel drie aanhoudingen verricht.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...