Man stak woning Raalte zelf in brand

De bewoner van de flat in Raalte waar dinsdagmorgen brand woedde, zou deze dinsdag op last van de rechter uit zijn huis worden gezet voor aanhoudende overlast. De man zou daarom de woning zelf in brand hebben gestoken. Karin van Gerner van de gemeente Raalte geeft aan dat de ontruiming van de woning dinsdag gepland stond en dat de man daarom de woning gebarricadeerd had. De politie was ter plaatste om behulpzaam te zijn bij de ontruiming. Toen de politie de woning wilde binnengaan stak de bewoner de woning zelf in brand. De man was een bekende bij de politie. Er was al vaak gesproken met de buurt en Salland Wonen over de man. Als de man weer vrijgelaten wordt zal hij zelf op zoek moeten naar andere woonruimte. Karin van Gerner van de gemeente Raalte geeft aan dat ze daarmee kunnen helpen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...