Carnaval in Deventer

Nog enkele dagen en het carnavalsfeest barst weer los in Deventer. Waar is het feestje ?…   bij ons is het feestje! Je kijkt je ogen uit tijdens Carnaval in Wijk 16 aan de Zutphenselaan 18 in Deventer. Dagen lang zijn mensen verkleed en hoor je echte Carnavalskrakers uit de boxen knallen. Het programma loopt over van activiteiten. Het feest duurt tot en met woensdagavond, zorg dat je er bij bent bij de Zoadskeeters in wijk 16.

Programma Carnaval 2015 bij de Zoadskeeters. Vrijdag 13 februari vanaf 20:00 uur is de deur open de opening is om 21:00 uur en het carnavals feest zal met DJ Wesley gaan beginnen. De toegang is Gratis

Zaterdag 14 februari:Kinderoptocht: De kinderen kunnen met hun eigen vervoersmiddel meedoen (fiets, step, skelter e.d.) Vanaf 11:00 uur is de zaal open tegen de klok van 11:30 uur mogen de kinderen hun vervoersmiddel versieren met spulletjes die aanwezig zijn. Om 12:00 uur zal de optocht starten. En als verassing zal Kootje de mascotte van Go Ahead Eagles mee lopen. Meedoen is gratis.

Kindercarnaval: Om 12:00 uur zal onze DJ de mooiste carnavals krakers laten horen. Zoals u gewend bent hebben we een leuk progamma in elkaar gezet. En ook hier zal kootje vooraan lopen in de polonaise. De mooist verklede krijgt uiteraard een prijsje.

Toegang: Gratis: Valentine’s party: De deuren zullen om 20:00 uur opengaan, Onze DJ zal samen met Edwin Roelvink zullen er voor zorgen dat het een groots carnavals festijn wordt. Thema: Valentijn, Kom verkleed en win leuke prijzen! Toegang: Gratis.

Dinsdag 17 februari: 11:00 uur Frushoppen en aansluitend Bierpulschuiven kom gezellig langs en probeer je eigen bierpul te winnen.

Woensdag 18 februari: 19:30 uur Haringhappen, entree 1 euro.

 

 

 

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

24 October, 2020 13:07

Wie zijn of haar wandelschoenen aantrekt en in de frisse herfstlucht een ...