Sport BH dief in Luttenberg

Dames die in Luttenberg een avond willen gaan sporten, lopen daar op dit moment de kans om er zonder bh te moeten vertrekken. In de sporthal in Luttenberg is namelijk een bh dief in de weer. Er zijn op twee avonden al zeven sport bh’s verdwenen. Getuigen worden gevraagd zich te melden bij het bestuur. Het bestuur hoopt maandag met een plan te komen. Op de website van sportvereniging SDOL, die ook in deze sporthal spelen staat aangegeven dat het hoofdbestuur maandag over de diefstallen vergadert.

Over Salland TV

2 Reacties

  1. Nog lang geen AOW'er

    Is dat de BH uit het verhaal? vragen vragen…

  2. Het waren 7 sport bh’s om precies te zijn!

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

‘Hier stroomt de liefde’ -bord in Wijhe nodigt uit voor een mooie foto

Stond de IJssel afgelopen week hoog, ook de liefde stroomt weer volop ...