V&D personeel stapt collectief naar de rechter

Een groot aantal medewerkers van de V&D zijn woensdagavond naar een FNV-bijeenkomst in Deventer geweest zo geeft Omroep Gelderland aan. De medewerkers van V&D-zijn boos over de plannen van de directie om met ingang van 1 februari loon te korten met 5.8%. V&D wil snijden in de kosten om beter te kunnen concurreren. De vijfduizend werknemers moeten daarom salaris inleveren. V&D vraagt bij de verhuurders van zijn panden om een huurvrije periode van vier maanden. Bij de FNV-bijeenkomst was personeel van filialen uit de hele regio aanwezig. Er volgt nu een gang naar de rechter, door mee te gaan doen met een collectieve juridische procedure.

 

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...