Politie meldt steekpartij aan Hagenvoorderdijk

Aan de Hagenvoorderdijk in Schalkhaar moest donderdagmiddag veel politie in actie komen in verband met de melding van een steekpartij. De weg was er met linten afgezet. In de woning woont een gezin. Er is volgens een woordvoerder van de politie een man met messteken in de tuin aangetroffen. Deze nog onbekende man is inmiddels naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is gebeurt is op dit moment nog onduidelijk. De politie vraagt om inlichtingen, heeft u iets gezien bel dan 0900-8844. Meer informatie volgt nog.

Hagenvoorderdijk 29 jan 2015a Hagenvoorderdijk 29 jan 2015c wpid-wp-1422538979137.jpg

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...