Toch asbest aangetroffen op Telgenpad Heeten

Eind september 2014 is een onderzoek uitgevoerd op het Telgenpad in Heeten in verband met incidenteel aanwezige asbestplaatjes. Uit het onderzoek blijkt dat de verhardingslaag geen asbest bevat. Wat dieper, op 0,25 meter onder het maaiveld, is onder het verhardingsmateriaal, op één plaats wel asbest aangetroffen. Aan de hand van een aanvullend onderzoek wordt nu ook de berm aan beide zijden onderzocht. Hiervoor wordt vrijdag 30 januari 2015 het pad (tijdelijk) afgesloten vanaf de Voortmansweg tot het middenpaaltje in de weg. De verwachting is dat het pad in de loop van de dag weer open gaat. Het onderzoek wordt weer uitgevoerd door het milieuadvies bureau Geofox-Lexmond.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...