Digitale gemeentegids en gemeentegids app Olst-Wijhe

Vanaf dit jaar vervangt de gemeente Olst-Wijhe de gemeentegids op papier voor een digitale versie. De digitale gemeentegids (www.olst-wijhe.nl/gemeentegids) geeft een overzicht van alle organisaties, verenigingen en instanties in onze gemeente. Naast de digitale gemeentegids is er ook een gratis te downloaden Digigids app voor op uw smartphone. Op deze manier heeft u heel Olst-Wijhe in uw broekzak. U vindt de Digigids app in: de Google Play onder Digigids, en de Apple store onder Gemeente info, of ga naar www.olst-wijhe.nl/gemeentegids en klik op de link voor iOS of Android.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...