AVIA levert vernieuwde kwaliteit dieselolie aan Syntus

Weghorst AVIA uit Enschede levert ook in 2015 ongeveer 10 miljoen liter diesel aan vervoersmaatschappij Syntus. Deze twee partijen hebben deze week het contract, dat al enkele jaren loopt, weer met een jaar verlengd. Dat Weghorst AVIA ook weer de leverancier van dieselolie voor Syntus voor 2015 is, is niet alleen een kwestie van prijs, maar heeft veel meer te maken met de introductie van een nieuwe kwaliteit autodieselolie, waardoor de bussen zuiniger rijden en minder CO2 uitstoten. Deze diesel is beter voor het milieu en dus passend binnen het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heer en Mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 in Raalte 60 jaar getrouwd

Afgelopen maandag 19 augustus waren de heer en mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 ...