28e Scholen ploegenachtervolging bij De Scheg

Op vrijdag 30 januari 2015 organiseren de Deventer IJsclub en Sportbedrijf Deventer van 08.00 tot 12.30 uur de 28e ScholenPloegenAchtervolging op kunstijsbaan De Scheg in Deventer. Een uniek breedtesportevenement waarbij scholieren en studenten strijden om een plek voor het NK ScholenPloegenAchtervolging 2015.

De ScholenPloegenAchtervolging (SPA) is een uniek breedtesportevenement waarbij scholieren van het voortgezet onderwijs en studenten in de gelegenheid worden gesteld mee te strijden. Schaatser of geen schaatser, door de indeling in diverse categorieën maakt iedereen een eerlijke kans waarbij plezier voorop staat. Op elf verschillende locaties in Nederland worden voorrondes verreden van de 28e ScholenPloegenAchtervolging waarbij de winnaars in elke categorie zich plaatsen voor de zinderende finale op donderdag 12 maart 2015 in Hoorn. Op kunstijsbaan De Scheg maken de Deventer IJsclub en Sportbedrijf Deventer daar gezamenlijk een mooi schaatsfeest van.

Meedoen? Scholen dit geïnteresseerd zijn om met één of meerdere teams deel te nemen aan de ScholenPloegenAchtervolging kunnen zich inschrijven via www.nkspa.nl. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdagavond 23 januari 2015.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Speler GA Eagles jeugdteam getroffen door coronavirus

GAE is getroffen door een coronabesmetting. Het gaat om een speler van ...