Windturbine funderingen bij Deventer liggen er bijna

De funderingen voor de twee windmolens langs de A1 bij Deventer liggen er bijna. De fundering van de windturbine die het dichtst bij de Zutphenseweg ligt is al klaar. Nu de eerste betonnen voet van de windturbine er daadwerkelijk staalt valt op hoe dicht de windturbine in de praktijk op de drukke doorgangsweg richting A1 en Zutphen ligt. Voor de windturbine langs de A1 geldt hetzelfde maar daar heb je bij het daadwerkelijk in de praktijk zien toch een iets ander gevoel bij. Er is landelijk nog steeds veel discussie over het plaatsen van windturbines. Zo is het rendement niet lonend en kan windenergie opwekken dus alleen doorgang vinden als er bakken met subsidiegeld bijgedaan worden. Ook het veiligheidsaspect speelt een hele belangrijke rol. Onderstaand daarvan een paar voorbeelden.

Windmolen ongeval in Duitsland

Windmolen ongeval in Friesland Windturbine Meewind artikel

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...