Charlie Hebdo niet geleverd bij Bruna in Deventer

De nieuwste editie van het Franse satirisch tijdschrift Charlie Hebdo is bij de Bruna in Deventer niet geleverd. Elders in het land is de satirische krant wel gewoon verkrijgbaar. Eigenaar Erwin Rouwendal van de Bruna gaf bij Salland TV aan dat zestig winkels in Nederland voorzien zijn van Charlie Hebdo. In het verleden is de krant overigens wel verkocht bij Bruna. Het leeuwendeel van de krant wordt verkocht in het westen van het land (500 stuks). Bij de Bruna in het centrum ligt een lijst met 40 klanten die de krant graag willen hebben. De Franse distributeur van de uitgever van de satirische krant bepaald uiteindelijk hoeveel exemplaren Nederland daadwerkelijk krijgt. Foto: de rekken met kranten bij Bruna in het centrum van Deventer

Kranten_Bruna_Charlie Hebdo

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Iesselzotten en Salland1 komen met TOP 11 x 11 Carnavalskrakers

Corona of geen corona, het carnaval gaat gewoon door. Zoals ieder jaar ...