Lekkerste broodje hamburger komt uit Deventer

Paul van Gurp Fastfoodservice uit Colmschate verkoopt het lekkerste broodje hamburger van Nederland. Hun eigen medewerker Mark van Gurp werd tijdens vakbeurs Horecava onderscheiden voor zijn product, de inmiddels befaamde Colmschater Burger. De burger valt vooral op door eenvoud en snelheid waarmee het broodje hamburger gemaakt kan worden. Om te winnen moest Van Gurp binnen zes minuten vier broodjes hamburger en een aparte hamburger fabriceren. De snackbar uit Colmschate verkoopt de burger sinds november en besloot mee te doen aan de wedstrijd na heel veel positieve reacties van klanten.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...