Groot Deventer Dictee gaat niet door

Het Groot Deventer Dictee gaat dit jaar niet door, dat heeft de organisatie bekendgemaakt. De organisatie zegt geen tijd te hebben om het evenement te organiseren zoals men dat zou willen. Het zoeken naar een geschikt persoon om de organisatie over te nemen, leverde niks op. Dus is er  besloten de vijftiende editie niet te doen. Mocht er zich een geschikte kandidaat melden, dan kan het evenement misschien wel door. Vorig jaar deden nog zestig personen mee aan het Deventer Dictee.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...