Inloopavond Gemeentebelang in de wijken Binnenstad/De Hoven

Gemeentebelang doet in het kader van de maandelijkse inloopavonden op maandag 12 januari de wijken Binnenstad/De Hoven aan. Van half acht tot acht uur bent u welkom in het gebouw van Speeltuinvereniging Wijk 16, Zutphenselaan 18 in Deventer. Wilt u een zorg of een probleem onder de aandacht van het bestuur of de fractie brengen, loop dan spontaan binnen. Vooraf aanmelden kan ook. Neem contact op met Marcel Elferink, aanspreekpunt van Gemeentebelang voor de Binnenstad en De Hoven. Stuur een mail naar mwh.elferink@deventer.nl. Overigens geldt deze uitnodiging natuurlijk ook voor inwoners van andere kernen of wijken van de gemeente Deventer!

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Snelle-Limonade

Snelle, de KNVB en Oranje bundelen de krachten om meer kinderen aan ...