PVV lijsttrekker Edgar Mulder uit Zwolle

De heer Edgar Mulder uit Zwolle statenlid en fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid in Overijssel, is tijdens de provinciale verkiezingen in maart opnieuw lijsttrekker voor de PVV. “In de afgelopen statenperiode had de PVV veel succes en invloed in Overijssel”, aldus de partij zelf in een persbericht. “De partij kreeg een meerderheid voor moties over het verminderen van subsidies, voor meer asfalt en minder windmolens. Tevens nam de provincie onder leiding van de PVV stelling tegen het haat zaaien van extremistische Turken in Almelo en werd Overijssel de eerste provincie die de Armeense Genocide erkende.” De provinciale statenverkiezingen worden op 18 maart gehouden. Wie er verder op de Overijsselse PVV-lijst komt te staan, wordt later bekend gemaakt. De PVV in Overijssel is naar eigen zeggen de eerste provinciale fractie die met een smart-phone App komt om kiezers te voorzien van nieuws en informatie rondom de verkiezingen.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...