Gemeentelijke balie in Olst vanaf 1 januari op woensdagavond geopend

Vanaf 1 januari 2015 is de balie van het klantcontactcentrum in het Holstohus in Olst elke week op woensdagavond tot 20.00 uur geopend. De positieve reacties die de gemeente ontvangen heeft na de avondopenstelling in juni en juli 2014 zijn aanleiding een permanente avondopenstelling in te stellen. Door deze avondopenstelling in te voeren kunnen inwoners ook buiten de gebruikelijke openingstijden in de ochtend en de middag bij de balie van het klantcontactcentrum terecht. Zo wordt de toegankelijkheid vergroot. Vooral voor mensen die overdag werken of dan niet van huis kunnen.

Vanaf 1 januari 2015 is de balie van het klantcontactcentrum in het Holstohus in Olst daarvoor in de plaats op donderdagmiddag gesloten. De invoering van de avondopenstelling brengt daardoor geen extra kosten met zich mee. Ook op vrijdagmiddag is er een wijziging, dan is de balie van het klantcontactcentrum in het Holstohus een uur langer open, namelijk tot 16.30 uur. Met de aanpassing op vrijdagmiddag zijn de openingstijden op maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag in Olst hetzelfde.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...