Straatroof na bezoek aan pinautomaat Stromarkt

Een Deventerse is dinsdag beroofd van het geld dat ze net had gepind. De beroving gebeurde rond twee uur ‘s middags tussen de Stromarkt en de Papenstraat. De vrouw nam geld op bij een bank aan de Stromarkt en fietste daarna in de richting van de Papenstraat. Daar kreeg ze een klap en werd haar het geld – dat ze zojuist had gepind – afhandig gemaakt. De vrouw is na de overval opgevangen door een bewoner van de Papenstraat. De dader is een man van ongeveer 25 jaar oud en 1 meter 70 lang. Hij heeft een lichtgetint uiterlijk, droeg een lichtblauwe spijkerbroek en een zwarte stoffen jas.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...