Alex Booij nieuwe trainer SV Heeten

Alex Booij is de nieuwe trainer van SV Heeten. Booij volgt Marco Onderberg op, die na dit seizoen bij Heeten vertrekt. Booij werkte eerder als hoofdtrainer voor Wijhe ’92 en Nieuwleusen. Hij tekent een contract voor één jaar bij de Heetense club.

SV Heeten is blij met deze nieuwe trainer vanwege zijn ervaring als speler en trainer in combinatie met zijn persoonlijke eigenschappen. Zo heeft hij met Wijhe ’92 jaren lang in de 2e Klasse gespeeld om de bovenste plekken en is zelfs bijna gepromoveerd naar de 1e Klasse (verloren in finale nacompetitie). SV Heeten is van mening dat hij de juiste man is om de lijn van de huidige trainer, Marco Onderberg, door te zetten.

Loopbaan: Als speler kwam Booij jaren lang uit voor FC Zwolle, Heracles en weer FC Zwolle. Later speelde hij bij Epe en Wijhe ’92. Na zijn actieve spelersloopbaan is hij 8 jaar als trainer actief geweest bij Wijhe ’92 (eerst 2e elftal en later 5 jaar als hoofdtrainer). Momenteel is hij bezig aan zijn 2e jaar bij Nieuwleusen.

Juiste man op juiste plek: Booij heeft zich gepresenteerd als een sociaal persoon welke normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan. SV Heeten is van mening dat deze eigenschappen perfect passen bij de clubcultuur. Hierdoor is er van beide kanten zeer veel vertrouwen in de samenwerking, welke start voorafgaand aan het nieuwe seizoen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Aanpak overlast uitgeprocedeerde asielzoekers Vechtdallijn kost 1.5 miljoen

De stewards op de Vechtdallijn moeten stelselmatig zwartreizigers aanspreken en daarbij worden ...