Dienstverlening UWV blijft in Deventer

De gemeente Deventer en het UWV hebben afgesproken dat de dienstverlening van het UWV in Deventer blijft. De medewerkers krijgen een plek bij Deventer Werktalent aan de Kamperstraat. Door het UWV bij Deventer Werktalent te huisvesten, komen alle medewerkers die zich bezighouden met werk en inkomen bij elkaar. Op deze locatie zitten ook de werkmakelaars, die mensen begeleiden bij het vinden van werk. Door het samenbrengen van UWV en Deventer Werktalent wordt het makkelijker om vacatures te delen, en zo werkzoekenden aan werk te helpen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...