Geknipte hennepkwekerij aangetroffen

De politie heeft dinsdagochtend 16 dec in een woning aan de Hillesumstraat in Deventer een geoogste hennepkwekerij aangetroffen. De politie deed onderzoek nadat een energieleverancier, die de meterstanden wilden opnemen, bij de woning werd geweigerd. Het vermoeden ontstond dat er in de woning een kwekerij zat. Op de zolderverdieping troffen de agenten een geoogste kwekerij aan. Onderzoek wees uit dat er sprake was van diefstal stroom waarbij een verhoogd brandgevaar was ontstaan. Daarnaast zijn er zeer waarschijnlijk eerdere oogsten geweest. De bewoonster is in de woning aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Zes vechtpartijen in Deventer

De nacht van zaterdag op zondag was een onrustige nacht voor de ...