Helios in beroep tegen straf van KNVB

Voetbalclub Helios uit Deventer heeft dinsdag beroep aangetekend tegen het vonnis dat de tuchtcommissie van de KNVB twee weken geleden velde. Dat staat te lezen in dagblad de Stentor. Helios wil eerherstel voor de verwijdering voor twee seizoenen uit het bekertoernooi. De voetbalclub kreeg de sanctie na de massale vechtpartij in de bekerwedstrijd tegen WSV uit Apeldoorn in november. Volgens Helios is dat het grote pijnpunt, omdat ze naar eigen zeggen geen ernstig verleden hebben met straffen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...