Nieuwjaarsduik Bussloo  gaat niet door

De Nieuwjaarsduik bij recreatieplas Bussloo gaat 1 januari niet door. De organisator ziet zich genoodzaakt om weer een jaar over te slaan. De Nieuwjaar duik ging dit jaar ook al niet door. De organisator is namelijk ziek.  De laatste jaren zijn er al moeilijkheden rond de nieuwjaar duik. Afgelopen jaar ging die ook al niet door en twee jaar geleden stond de duik op de helling. Toen was een gebrek aan vrijwilligers het probleem. Dat werd op het laatste moment opgelost. De duik die jaarlijks ruim driehonderd deelnemers trok, is elf keer gehouden.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Gemeenteraad Apeldoorn wil eerste vuurwerkvrije gemeente worden

De gemeenteraad van Apeldoorn wil een algeheel verbod op het afsteken van ...