400 personeelsleden weg bij Wegener

Bij de zeven regionale kranten van Wegener, waaronder de Stentor, verdwijnen niet 300, maar 400 personeelsleden.  De Stentor krijgt dus binnenkort de te verwachten bijlages van het Algemeen Dagblad. Er komt in het weekend ook een magazine, maar niet meer gemaakt door de regionale journalisten van Wegener.  Wegener  houdt alleen journalisten over voor het regionale nieuws.  Dat heeft de nieuwe eigenaar Van Thillo van het Belgische bedrijf De Persgroep donderdagmorgen bekend gemaakt tijdens een personeelsbijeenkomst in Doorn. De Stentor en alle Wegener-huis-aan-huis-bladen zijn met de verkoop nu in Belgische handen.  Niet met  minder nieuws, maar dus wel met minder Wegener personeel. Zo krijgen abonnees een katern over showbusiness en bijvoorbeeld gezondheid dat gemaakt wordt door het AD. Ook het landelijke, het internationale en het sportnieuws wordt voortaan allemaal door het AD in Rotterdam gemaakt.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Aanpak overlast uitgeprocedeerde asielzoekers Vechtdallijn kost 1.5 miljoen

De stewards op de Vechtdallijn moeten stelselmatig zwartreizigers aanspreken en daarbij worden ...