Zware mishandeling op Westfalenstraat

Vrijdagmorgen 5 december zijn twee Deventenarenr (23 en 24 jaar) aangehouden voor zware mishandeling. Een 24-jarige plaatsgenoot raakte daarbij gewond aan zijn hoofd en arm. Kort daarvoor was het drietal betrokken bij een ruzie op de Westfalenstraat. Daar werd het slachtoffer door het aangehouden tweetal geslagen en geschopt en met een mes gestoken en met een boksbeugel geslagen. Een man die tussen de twee kwam raakte door het mes gewond aan zijn hand. Beiden werden naar het ziekenhuis gebracht en konden na behandeling weer naar huis.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...