Deventer Satudarah lid aangehouden in Breda

Bij een actie van het Ondermijningsteam in Breda vonden agenten een vuurwapen en een hoeveelheid harddrugs. De opgepakte verdachte (30) is een lid van Outlaw Motorcycle Gang Satudarah. De actie vond plaats op dinsdag 2 december 2014 was gericht op een 30-jarige man uit Deventer, die voornamelijk in Breda verblijft. Een doorzoeking op zijn verblijfadres in de wijk Heuvel leidde naar de vondst van circa 400 pillen en een zak met ongeveer één ons wit poeder. Het gaat hierbij vermoedelijk om synthetische drugs. Verder werd er in de woning een vuurwapen aangetroffen. Later op de dag werd in het kader van ditzelfde onderzoek ook nog een garagebox doorzocht in de wijk Brabantpark. Hier werden enkele duizenden pillen aangetroffen en in beslag genomen.  Ook hierbij bestaat het vermoeden dat het om harddrugs gaat. Nader onderzoek moet daar uitsluitsel over geven.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...