17-jarige aangehouden voor steekpartij supermarkt Zwolle

De door de politie aangehouden verdachte van de steekpartij in een supermarkt van de Jumbo aan de Dobbe in Zwolle is een jongen van 17 jaar uit Zwolle. Uit een eerste onderzoek van de politie is gebleken dat er geen relatie lijkt te zijn tussen de Zwolse jongen en de 54-jarige straatmuzikant van Bulgaarse afkomst die voor de supermarkt is doodgestoken. Het tweede slachtoffer is een 57-jarige man die zwaargewond raakte toen hij mogelijk probeerde om de jongen te overmeesteren, toen die met het mes de supermarkt in ging. Nog niet duidelijk is waarom de verdachte instak op de muzikant.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...