Norovirus vastgesteld in Deventer Ziekenhuis

Op een verpleegafdeling van het Deventer Ziekenhuis is vorige week het Norovirus vastgesteld. Maandag bleken nog eens vijf patiënten en enkele werknemers met het virus besmet. Het virus kan diarree en braken veroorzaken. Tijdens deze herfst komt het virus geregeld in zorginstellingen voor en verdwijnt het uit zichzelf na enkele dagen. Om verspreiding te voorkomen zijn de hygiënevoorschriften aangescherpt. Vooralsnog wordt op de betreffende afdeling A2 geen nieuwe patiënten meer opgenomen.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...