Zeventien mensen hebben in 48 uur een korte horrorfilm opgenomen in de bekende Zwarte Silo aan de Mr. H.F de Boerlaan op het Havenkwartier in Deventer.


Korte horrorfilm opgenomen in Zwarte Silo

De korte horrorfilm is dinsdagavond al voor het eerst in Almere op een festival vertoond. Na de montage is er 6,5 minuut griezelen overgebleven. ,,Een koude, harde locatie”, zo omschrijft regisseur Timo Verhoofstad uit Utrecht de filmset. De film dingt mee naar prijzen in een 48 hours filmproject. De winnaar gaat door naar de nationale competitie. De ultieme prijs is vertoning van de rolprent op het filmfestival van Cannes.

Over Salland TV

x

Check Also

Heel veel bezwaar tegen plaatsing van 9 windturbines van 225 meter hoog langs A1 bij Deventer

De gemeente Deventer heeft ruim 650 reacties met voornamelijk veel kritiek en ...