In een supermarkt aan de Oranjelaan in Wijhe zijn woensdagavond twee Roemenen (18 en 23) aangehouden, omdat ze tandpasta probeerden te stelen.


Roemeense tandpasta dieven

Door supermarktpersoneel werd gezien dat ze het hadden voorzien op een schap met tandpasta. Toen zij doorkregen dat zij waren betrapt, legden zij de buit weer terug. Door het personeel werden zij in afwachting van de politie aangehouden. In de omgeving van de winkel werd de auto van de Roemenen gevonden. Daarin stonden twee tassen met tubes tandpasta. Zowel hun auto als de aangetroffen tandpasta werden daarop in beslag genomen. De twee Roemenen zijn ingesloten.

Over Salland TV

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...