De politie heeft donderdag een 54-jarige man uit Apeldoorn dood in zijn woning gevonden.

Man lag al dagen dood in woning

<span style=”font-size: 10pt;”>De man moet al meerdere dagen dood in zijn woning hebben gelegen. Er is geen misdrijf in het spel. De man was al een langere tijd bekend bij de woningstichting en de wijkagent. Die brachten meermalen een bezoek. De man staat bekend als een ‘zorgmijder’ en iemand die weinig contacten onderhield.

Een buurvrouw stond wel in contact met de bewoner van De Maten. Ze wantrouwde de situatie doordat het licht dag en nacht aan bleef. Toen de politie daarna het huis betrad, was uit de aanwezigheid van insecten af te leiden dat de man al geruime tijd dood was. Een arts stelde vast dat de man door een natuurlijke oorzaak is overleden.

Over Salland TV

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...