De gemeente Deventer gaat aan ondernemers en winkeliers in de Deventer binnenstad nieuwe regels voor bevoorrading  kenbaar maken.

Nieuwe regels voor bevoorrading winkelgebied

Winkels in het voetgangersgebied van de Deventer binnenstad mogen zich niet meer laten bevoorraden na elf uur ‘s morgens. Ook koeriers zijn na dat tijdstip niet meer welkom in de winkelstraat. De gemeente geeft met de nieuwe regels voor bevoorrading gehoor aan de klachten van winkelpubliek. De bevoorrading  veroorzaakt teveel overlast in het voetgangersgebied tijdens de openingstijden van de winkels. Deventer maakt wel een uitzondering voor horeca op De Brink. Deze ondernemers mogen zich laten bevoorraden tot een uur ‘s middags. Om de bereikbaarheid voor de bevoorrading van winkels te compenseren gaat Deventer wel het aantal los- en laadplaatsen aan de rand van het winkelgebied vergroten.

Over Salland TV

x

Check Also

De NS Dienstregeling per 2 juni

Vanaf 2 juni rijdt de NS een dienstregeling in het nationaal belang. ...