De gemeente Olst-Wijhe heeft besloten om de door de gemeente gefinancierde huishoudelijke hulp te laten vervallen.


Olst-Wijhe: huishoudelijke zorg zelf regelen

Dat heeft de gemeenteraad maandagavond besloten. De inwoners van de gemeente Olst-Wijhe moeten nu voor hun eigen huishoudelijk hulp gaan zorgen. Gebruikers van huishoudelijke hulp moeten zich in de toekomst wenden tot de particuliere markt of het zelf gaan regelen via de familie of via vrienden. De gemeente wil nog wel een vangnet houden voor mensen die het niet lukt hulp te krijgen of het niet kunnen betalen. Zij mogen dan een beroep doen op de Bijzondere Bijstand.

Over Salland TV

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...