Rijkswaterstaat en gemeente Deventer bereiden op dit moment het groot onderhoud voor aan de Wilhelminabrug in 2016.

Groot onderhoud Wilhelminabrug in 2016

Het groot onderhoud gaat in de zomer van 2016 plaatsvinden. Op dit moment wordt er rekening mee gehouden dat de brug van midden juli tot midden augustus 2016 volledig is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De exacte periode en duur is afhankelijk van de werkwijze van de aannemer, die nog gecontracteerd moet worden. De fietsers, voetgangers, brommobielen, lijn 171, politie en de ambulances kunnen in deze periode wel gebruik blijven maken van de brug.

Brandweervoertuigen zijn te zwaar en te breed om gebruik te kunnen maken van de tijdelijke voorzieningen. De uitvalposten van de brandweer in Twello en Terwolde zullen daarom het gebied aan de overkant van de IJssel bedienen. Daarnaast vinden er mogelijk nog 2 keer 2 maanden werkzaamheden plaats, die geen grote verkeersgevolgen hebben.

Over Salland TV

x

Check Also

De NS Dienstregeling per 2 juni

Vanaf 2 juni rijdt de NS een dienstregeling in het nationaal belang. ...