In Holten is vrijdag een 50-jarige Roemeen opgepakt voor stelen van babyvoeding uit een supermarkt.


Weer een Roemeen opgepakt voor diefstal babyvoeding

De man werd aangehouden door een medewerker van de supermarkt en een klant. Tijdens zijn vluchtpoging heeft hij de gestolen babyvoeding weggegooid. De politie onderzoekt of hij ook te maken heeft met diefstal van babyvoeding in Almelo. Wat de Roemenen precies met de babyvoeding willen, is niet duidelijk. De mogelijkheid bestaat dat de pakken verhandeld worden naar China, waar Nederlandse babyvoeding heel populair is. De Chinezen vertrouwen hun eigen babyvoeding niet meer, na een schandaal enkele jaren geleden waarbij babyvoeding vergiftigd werd en baby’s om het leven kwamen.

Over Salland TV

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...