Wethouder Wout Wagenmans opende maandagmiddag de veilige schoolzone.


Opening veilige schoolzone Heeten

Samen met wethouder Jacques van Loevezijn en de jongste kinderen van basisschool St. Bernadette hebben zij de nieuwe oversteekplaats in gebruik genomen. Na afloop van de openingshandeling werden de ruim 300 kinderen van basisschool St. Bernadette getrakteerd op een ijsje.

Wethouder Wout Wagenmans: ‘Dit project was bedoeld om de riolering aan de Weseperweg te vervangen. In het ontwerp hadden we rekening gehouden met de aanleg voor een veilige schoolomgeving. Samen met Plaatselijk Belang Heeten en de ouderraad hebben we dit plan opgesteld. Zo hebben we de bomen vervangen en hebben we samen met de school besloten om de groenstrook en het fietspad te verbreden en toekomstbestendig in te richten. In het najaar gaan we de bomen en overige beplanting in de groenstrook planten.’

 

Over Salland TV

x

Check Also

Aanpak overlast uitgeprocedeerde asielzoekers Vechtdallijn kost 1.5 miljoen

De stewards op de Vechtdallijn moeten stelselmatig zwartreizigers aanspreken en daarbij worden ...