De actie voor het behoud van de stadionmuur van voetbalclub GAE uit Deventer heeft zaterdag 19.283 euro opgebracht.


19.283 voor behoud van stadionmuur

Dat maakte een van de initiatiefnemers bekend tijdens de open dag van afgelopen zaterdag bij GAE. De afgelopen maanden kon de actie op veel steun rekenen. Mensen konden fictieve stenen kopen en op die manier laten zien dat men achter het behoud van een deel van de muur stond. Daarnaast waren vrije donaties mogelijk. Een aantal supporters van GAE waren de actie begonnen voor het gedeeltelijke behoud van de karakteristieke muur om stadion de Adelaarshorst in Deventer. De groep wilde geld bij elkaar krijgen voor de renovatie van de muur aan de kant van de Vetkampstraat. De muur die het stadion haar karakteristieke stijl geeft zit onder de graffiti en ook brokkelt ook af.

 

Over Salland TV

x

Check Also

De NS Dienstregeling per 2 juni

Vanaf 2 juni rijdt de NS een dienstregeling in het nationaal belang. ...