De eigenaar van het Apeldoornse familiepretpark de Julianatoren heeft in een beschonken bui bezoekers met de dood bedreigd.


Eigenaar pretpark bedreigt bezoeker

Dat beweert Ilona Blok uit Bathmen, die het park vorige week dinsdag bezocht met haar man en kinderen. Blok wilde op die avond tegen sluitingstijd nog iets gaan drinken in een van de restaurantjes, zo schrijft ze op Facebook. Vervolgens werd ze uitgescholden door de baas, die zo dronken was dat hij ‘niet meer op zijn benen kon staan’.

“De eigenaar begon te schreeuwen dat we moesten oprotten. Hij wilde mijn man aanvallen. Gelukkig sprongen andere personeelsleden ertussen.” Dat aanwezige kinderen begonnen te huilen, deed de boosdoener niets. „Vervolgens kwam hij met zijn kwade kop naar mij toe en zei:

‘Als je nu niet oprot, schiet ik een kogel door je hoofd.’ Dat had hij vaker gedaan, beweerde hij.” Op Facebook wordt Ilona Blok aangeraden om alsnog aangifte te gaan deon tegen de eigenaar.

<p>

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...