Met ruim vijftig medailles zijn 82 sporters met een verstandelijke beperking zondagavond ingehaald in Deventer.


“Medailleregen” voor Deventer bij Special Olympics

De Deventer sportploeg veroverde de medailles bij de Special Olympics. Die waren afgelopen weekeinde in Heerenveen en Sneek. De Deventer Sportploeg wonnen die op individuele onderdelen als bij groepssporten, zoals korfbal en voetbal. De leden van de sportploeg, in leeftijd variërend van 8 tot 60 jaar, komen van acht verschillende verenigingen in Deventer. Foto afkomstig van zijn alweer, 34e tweet, met dank aan burgemeester Andries Heidema.


Over Salland TV

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...