Drukwerkdeal uit Deventer is de nieuwe hoofdsponsor van GAE.


Drukwerkdeal hoofdsponsor GAE

Om hoeveel geld het gaat, willen de partijen niet openbaar maken. Volgens directeur Aarnink van Drukwerkdeal was zijn bedrijf vorig jaar al met de club in gesprek om hoofdsponsor te worden. Toen werd hij verrast door de promotie van GAE naar de eredivisie. GAE strikte toen Vinden.nl als hoofdsponsor. Aarnink is blij dat het Drukwerkdeal nu wel gelukt is om hoofdsponsor te worden.

“We betalen meer dan we vorig jaar van plan waren. We willen aan onze landelijke bekendheid werken. Het bedrijf groeit hard. We zijn inmiddels de grootste internetdrukker van het land. En voor onze kleine tweehonderd medewerkers is het ook mooi, want er stroomt roodgeel bloed door hun aderen.”

Over Salland TV

x

Check Also

Speelgoedmuseum opent op 1 september weer de deuren

Het Speelgoedmuseum aan de Brink in Deventer opent woensdag 1 september voor ...