Het evenement Deventer op Stelten wordt dit jaar een week verschoven.


Deventer op Stelten een weekje later

De aanleiding daarvoor is het WK Voetbal. Andere jaren is het in het eerste weekend van juli, maar op die dagen worden de kwartfinales gespeeld van het WK. De organisatie van het festijn vermoedt dat dit bezoekers kost. Door het een week te verschuiven valt de laatste dag van het festival weliswaar samen met de finale van het WK, maar die finale is pas om 21.00 uur terwijl Deventer op Stelten al aan het eind van de middag is afgelopen. Dit jaar wordt Deventer op Stelten voor de achttiende keer georganiseerd.

Over Salland TV

x

Check Also

Kees van Wonderen na eerste training Go Ahead: “Piet Velthuizen oogt fit en ziet er afgetraind uit”

Het EK is nog niet op de helft, maar voor de spelers ...