De onderhandelende partijen Gemeentebelang, PvdA, D66 en CDA hebben hun beoogde wethouderskandidaat kenbaar gemaakt. Dat laat formateur Lidy Klein Holkenborg weten.


Beoogde wethouders-kandidaten bekend

Het nieuwe college zou daarmee gaan bestaan uit: Liesbeth Grijsen (GB), Jan Jaap Kolkman (PvdA), Robin Hartogh Heys van de Lier (D66) en Frits Rorink (CDA). Daarmee kunnen de beoogde bestuurders gezamenlijk vanaf nu vorm geven aan het bouwwerk waar zij de komende vier jaar de schouders onder willen zetten. De partijen gaan nu aan de onderhandelingstafel aan de slag met het coalitieakkoord. Pas als sluitstuk van de formatie volgt de verdeling van de portefeuilles.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...